Menu

Antipasti

Bruschette cu pumaròru

Milinciani á parmiciana ca ricotta salata

Capunata cu canazzu ri milinciani alla siracusana

U regnu ri dui sicilie

Antipastu tipicu sicilianu

Carpaccio ri pisci spatù

Masculìnu marinati

Nsàlata ri purpo

Mediterraneo

Primi Piatti

Spaghetti cu pumaròru

Fusilli ri Lillo

Rigatoni ca norma

Rigatoni a Bucchirisi

Pirciatu chi sardi a Cifalutana

Spaghetti pòviri ca frastuca ri Bronti D.O.P.

Linguine chi còcciula

Spaghetti mare

Linguine fantasia di Lillo

Secondi di Carne

Spitina ri carni

Scaluppini ri jaddu chi purtualli

Purpettine ri carni cù sucu

Carne alla griglia secondo disponibilità e stagione

Secondi di Pesce

Arcelle niure scoppiate

Zuppa c’arcelle niure

Trippa ri mari

Baccalarù

Sardi a beccafico

Frittura di pesce del giorno secondo stagione 

Pisci spatù alla griglia

Pisci spatù a messinisi cu cappero ri Pantiddrarìa

Involtini ri pisci spatù ri Lillo

Ammiru  cani ri Mazzara del Vallo

Contorni

Nsàlata ri pipi e mennuli atturati

Nsàlata ri pumaròru cipudda e riniu

Nsàlata mista

Nsàlata ri purtualli cu pipi sali e ogghiu

Nsàlata ri patati cipudda e riniu

Virduri ru jornu

Patatine fritte

Dessert

Cassata Siciliana

Cannolicchio siciliano

Tiramisù fatto in casa

Panna cotta con frutta di stagione

Budino al pistacchio

Crema agli agrumi

Semifreddo

Gelato della casa

Selezione di formaggi siciliani

Frutta di stagione